2024-09-12
嚟八木橋之前已經好期待,好開心質素同預期一樣咁高!今晚點咗雨餐,做緊半價推廣,質量同性價比都好高A4和牛油脂分布極平均,牛味香濃,口感入口即溶,極高質A4黑毛和牛不同部位,個人最鍾意薄切同後腰肉,油脂勁香,另外幾款牛味都好香濃,口感一流,簡單點少少鹽已經好惹味,無論原味食、點酸汁、燒肉汁定山葵汁都好好食鱔、比目魚、鮑魚同牛筋,食材本身質素高,簡單燒熟同調味都食得出鮮味同香味刺身級別生蠔,好乾淨,完全唔腥,蠔味香濃,入口即溶其他海鮮選擇好多,虎蝦特別好食,蝦肉厚實,爽口彈牙,蜆、青口同魷魚等等都好新鮮火爐火力好夠,可以燒到食材外脆內亂,套餐仲有好多唔同嘅熟食比客人揀,好抵食好欣賞呢幾款日式和菓子,口感煙靭,餡料足得嚟唔會太甜好最驚喜係最尾有大大杯Häagen-Dazs雪糕,好滿足有兩大個飲品櫃,有唔同嘅茶、有汽飲品等等,選擇好多,甜品櫃仲有雪條八木橋環境好舒適,座位好闊落,亦都好乾淨,一路播住日文歌,感覺猶如置身日本,食材亦有日本當地質素,絕對值得回頭
A4和牛油脂分布極平均,牛味香濃,口感入口即溶,極高質
刺身級別生蠔,好乾淨,完全唔腥,蠔味香濃,入口即溶
好欣賞呢幾款日式和菓子,口感煙靭,餡料足得嚟唔會太甜
好最驚喜係最尾有大大杯Häagen-Dazs雪糕,好滿足