2021-11-10 24 浏览
一门 (铜锣湾)••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐点:•一门沙律•刺身盛合五点•海胆吞拿鱼寿司•鸡手羽串烧•免治鸡肉串•烧和牛串•鲜蟹意大利粉 •蓝莓茶 •海盐荔枝梳打••••••••••••••••••••••••••••••♥️食评:成日经过黄金广场,但真系未入过去食嘢🤣今次同大家诚意推介呢间日式餐厅☺️!介绍食物之前已经好满意呢到嘅环境啦,私隐度高,唔会太嘈,员工服务态度都好好👍🏻几适宜星期五晚同朋友嚟饮吓酒食吓串烧!一门沙律唔错,蔬菜明显好新鲜同爽脆,伴埋紫菜马上变得非常日式!刺身盛合质素都非常唔错☺️有三文鱼、油甘鱼、吞拿鱼、虾、带子,每款都好新鲜,当中仲有两款唔同嘅虾~好好味海胆吞拿鱼寿司一碟六件,呢条我真系超建议大家嗌!一来佢嘅海胆一啲都唔臭,二来佢嘅吞拿鱼系有俾心机去做,再夹埋吞拿鱼蓉,不但味道同口感都真系好高分㗎!串烧都试咗好几款,当中嘅免治鸡肉串几正,入面会食到啲鸡软骨,但同时唔会太干或者有雪味,和牛串超juicy,肉味
一门 (铜锣湾)
♥️餐点:
•鲜蟹意大利粉
•蓝莓茶
•海盐荔枝梳打
♥️食评:
串烧都试咗好几款,当中嘅免治鸡肉串几正,入面会食到啲鸡软骨,但同时唔会太干或者有雪味,和牛串超juicy,肉味浓,要试!
最估唔到系呢到个意粉都好好食🤣呢个系餐厅嘅menu写住系自信作嚟!咁就梗系要试试,点知一上枱未食就已经觉得几正🤣满满嘅蟹肉,捞匀之后真系每啖都食到一丝丝蟹肉好正,酱汁唔会太漏或太重口味盖过蟹嘅味道,难怪系餐厅嘅自信作!
一门 (铜锣湾)
铜锣湾轩尼诗道502号黄金广场4楼