2019-06-24 177 浏览
今日同朋友放左工好餓,因為完左大project,所以想豪下同埋補充下體力。於是出左旺角放題。見尼間好多人幫襯,所以入左去食🤭。一入到去個裝修好靚,好日式。有種舒服既感覺。 佢仲有小小既自助吧黎放題梗係狂叫刺身!所以同朋友叫左勁多刺身,叫左3round,佢既刺身全部都好新鮮好肥美,特別係三文魚腩,佢既油脂分佈得好均勻,每一淡都食到魚既香味,仲要入口即溶架!佢仲帶子、象拔邦、油金魚等等全部都好新鮮。除左刺身之外,其實等係個壽司控😂,特別係火灸壽司。所以我試晒所有火灸壽司❤️❤️❤️🥰我覺左口魚邊食落彈牙,再加埋少少lon 邊,食落真係好夾!另外我都好推薦三文魚腩,因為燒既時候,將佢既油脂逼左出黎,比生食更加香,而且燒三文魚,令到佢外熟內生,填加左佢既口感!真係好正。重點係,佢甜品有好多選擇!!有8種cake,8種雪糕雪條🥰🥰真係任君選擇。