2018-08-25 7277 浏览
今日放假同老公去撑枱脚食番餐好既老公一向钟意食生蚝所以特意搜索🔍睇下抵食又多野食既店铺发掘到尼间一乐放题放题任食生蚝先每人另加$48加完之后职员会俾个枱号牌我地放去生蚝区俾师傅,每次开2只保持新鲜,师傅开完会拎番去我地座位生蚝酱仲要好多款式,生蚝只只都好大只老公食到好满足另外不得不赞既就系佢既座位,每枱客人既空间都好大,吾洗同人搭枱,即使我同老公得两个人都有4人卡位坐好有空间同坐得舒服饮品区好多款式,已经地方好整齐好大甜品🍮柜好整齐摆放一杯杯都有纸碟放住每一款都好好味除左自助落单既款式外,仲有熟食区拎野食,有pizza, salad ,cookie...仲有中式猪脚姜等款式都算多尼到除左普通既雪条外仲有得任食MOVENPICK雪糕🍦尼到既放题可以用自己手机落单只要扫wechat QR CODE,如果无玩开wechat 本店亦有提供tab俾我地落单只要每次扫一扫枱号QR CODE好环保♻️尼到刺身好新鲜,而且件件厚刺,靓料而且每一款都靓仔咁上碟,天妇罗🍤同光物都好有水准,同续时单点既日式店一样吾求其尼间店独家款,炸香蕉🍌真系第一次食到,好好味推介炸榴莲亦系大爱之一,有水准之作另一独家野《黄
今日放假同老公去撑枱脚食番餐好既
老公一向钟意食生蚝所以特意搜索🔍睇下抵食又多野食既店铺
发掘到尼间一乐放题
放题任食生蚝先每人另加$48

即开生蚝

生蚝酱仲要好多款式,生蚝只只都好大只
老公食到好满足

好有空间同坐得舒服

饮品区好多款式,已经地方好整齐好大
甜品

甜品🍮柜好整齐摆放一杯杯都有纸碟放住
每一款都好好味

自助熟食

尼到除左普通既雪条外仲有得任食MOVENPICK雪糕🍦

Movenpick  雪糕

刺身

尼到刺身好新鲜,而且件件厚刺,靓料

炸香蕉

尼间店独家款,炸香蕉🍌真系第一次食到,好好味
推介

炸榴弹蛋

炸榴莲亦系大爱之一,有水准之作

炸黄金蟹

另一独家野《黄金炸软壳蟹》,不过个人觉得太咸,而且炸到过左火

尼到虽然吾算太多款式但就水准不错同高质食材,而且服务好好,话想吾要冷饮,店员即刻帮忙拎左2支吾冻既茶俾我

想坐得舒服😌同朋友倾计食饭可试试尼间吧
2018-05-22