人愈大食野愈嘴刁 對上一次食任食都已經唔記得係幾時既事 因為通常任食都冇乜質素可言 情願重質不重量 臨放工同兩位朋友都想打邊爐 友人提議鍋先生 本身對任食沒好感 但見哩個價錢應該都ok掛 便膽粗粗打去book位試下 $298 加$10茶芥 加一 當我地諗緊點野食既時間 侍應(定老闆娘😁)體貼地同我地講:幫你上左個煲 刺身拼盤 海鮮拼盤先 食唔哂再點 點唔緊要 最緊要食哂 唔好嘥野阿下🤣我地簡左鮑魚雞煲 有3隻鮑魚應該係跟人頭 鮑魚好林 都有鮮味 ok合格👍🏻雞本身8成熟 要煮一陣先食 味道唔算太濃 雞煲黎講略嫌唔夠野味 但勝在雞件夠滑仲有豬皮反而好入味 好厚好爽 本身唔太好豬皮既我都覺得幾好味刺身拼盤 有劍魚腩 三文魚 甜蝦 北寄貝 玻璃蝦 帆立貝 意料之外地好食🤤 新鮮 甜 特別係劍魚腩同帆立貝 屬於高質刺身👍🏻好可惜帆立貝並不提供任食😭哩一個老闆話係浸左花雕酒既牛肉 都係冇得任食既 好好好好食到不得了 濃濃既花雕味 冇諗過可以咁入味 想encore都冇😭 一試難忘 絕對會為哩個牛再黎食多次!另外所有火鍋配料都屬於中上位 好滿足 午餐肉 西洋菜餃 魚皮餃 蠔 肥牛都好好食海鮮拼盤有大

$298 加$10茶芥 加一

我地簡左鮑魚雞煲 有3隻鮑魚應該係跟人頭
鮑魚好林 都有鮮味 ok合格👍🏻

另外所有火鍋配料都屬於中上位 好滿足
午餐肉 西洋菜餃 魚皮餃 蠔 肥牛都好好食
海鮮拼盤有大花甲 蜆 聖子 都有鮮甜味 絕對唔係一般雪到冇哂味既雪藏野

鍋先生絕對令我對任食放題另眼相看 哩個價錢絕對係抵食 服務又好 一定要再去食🤤🤤🤤🤤
寫完食評又開始肚餓🙊🙊🙊🙊
2018-05-25