2019-04-18
有住樂富既朋友仔介紹,一出地鐵站,過條天橋同馬路就到,一間高cp值既日本餐廳,入到去見啲位好闊落,坐得又好舒服,未食都已經幾有好感___________________🔹芝心軟殼蟹卷 (4件) $78👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌗🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌗將好多極邪惡蟹既組合埋一齊😈,芝士炸軟殼蟹卷上面仲有蟹子,蟹膏同蟹棒,芝士多到爆晒漿,加埋味道濃郁既蟹膏同脆卜卜既軟殼蟹,口感好豐富!.不過真係大舊到一啖根本塞唔到入口,唔可以感受佢地係口入面一次爆破既感動.🔹嵐山刺身八品盛 $228👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌖🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌗首先個選材已經無得輸,有三文魚,吞拿魚,劍魚腩,油甘魚,帆立貝,海膽,同海蝦,仲有活赤貝!痴線!真係將我最鐘意既刺身都集埋一齊咁濟!.每款有三件,仲有每件都係超!厚!切!整體都新鮮,而且融雪做得好好!油甘魚同劍魚好肥美!貝類亦好爽口!海膽好creamy! .如果真係要雞蛋裡挑骨頭,就係吞拿魚偏向赤身同帶少少筋!不過其他刺身質素實在太好,所以呢點小瑕疵就由佢喇.🔹三文魚海膽親子丼 $78👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌗呢個又係另一抵食推薦,三文魚同樣好新鮮肥美,4大片厚切海膽鮮甜,不過個人覺得刺身個
___________________
🔹芝心軟殼蟹卷 (4件) $78