2023-10-08 23 浏览
再訪牛魔食Lunch ! Lunch set 真心抵食🤭🤭同同事都好鬼鍾意呢間。叫個lunch set 已經包左醬料、前菜、汽水同個餐👍🏼。我地叫左一款「牛魔燒肉盛合」裡面超豐富!有A4和牛霜降、澳洲和牛西冷、澳洲和牛胸腹 、澳洲和牛五花 、厚切和牛舌、和牛牛肩肉。樣樣都超吸引!真心呢個價錢自己買都唔得,個人尤其滿意澳洲和牛西冷同A4和牛霜降,入口即溶!牛味濃郁岩岩好!配白飯吸晒啲油脂岩岩好。。之後同事叫左個「燒肉自選定食」,自選7款唔同肉,我地擇左:和牛牛肩肉 、薄切和牛牛舌 、澳洲和牛胸腹 、豚肉五花薄切 、豚肉五花厚切、黑毛豬頸肉 、雞髀肉 。呢個平啲,又可以擇啲雞同豬,性價比都好高!眼見好多人都叫呢個餐!。