2019-08-19 28 浏览
話說早排聽朋友介紹嚟到呢一間酒店嘅西餐廳慶祝嘅體驗非常好所以小編就同女朋友都選擇嚟到呢一間酒店慶祝。小編同女朋友一入到呢間西餐廳,感覺非常親切,因為員工嘅招呼係一個好高質嘅服務水準,而小編經餐廳侍應嘅介紹就Order左呢款五成熟嘅斧頭扒,Menu上面係寫二至三人份量,所以小編淨係order左呢塊牛扒,而呢一塊牛扒嘅份量足夠我同埋女朋友,牛扒肉質好鮮甜,Order咗五成熟,牛扒肉質好鮮甜可能Order咗五成熟嘅關係,牛扒肉嘅狀況剛剛好,亦都好鮮甜另外亦都order左兩杯mocktail , 值得一提嘅,呢一間真係要景有景,要食物有食物,要服務有服務,不妨試一試啦。