2022-09-08 156 浏览
成日有朋友來玩都會叫楚撚記外賣返屋企食 但係好少堂食 次次打去都full 🥹 今次特登揀平日! 終於食到!!-黄金椒鹽粟米 ($69)我既最愛 次次食都一定要點! 🥰🥰 出面加左咸蛋黃炸香佢 仲有D椒鹽味 真係會忍唔住狂食 🤣同fukuro既粟米有異曲同功之妙 而且價錢仲要平好多! 有8大舊 好抵食 🤤-香煎黑松露手打蓮藕墨魚餅 ($108)佢唔係超濃黑松露味 有淡淡既黑松露香 黑松露控表示可以再濃味D🤣 佢既墨魚餅打得好彈牙 仲有粒粒蓮藕 增加口感! 有8舊我地2個人都輕鬆清哂 如果佢有埋mayonnaise點就仲正 😋-秘製剁椒大魚頭 ($138)諗住叫D之前無食過既野 無認真睇個名完全唔知原來佢係辣野 一上碟見到D辣椒呆左 🤣🤣 同埋真係得魚頭 而我地又唔係好識食魚頭 真是7了-楚撚豬油撈飯 ($23/1)邪惡之選 但真係 好 好 食! 🤣 個飯撈埋豬油同豉油真係好香 🤤 同男朋友邊食邊感歎邊個發明D咁邪惡既野 仲有一大碗既蔥同芫茜比我地自己加落去!!-楚撚記真係好抵食~~ 食到勁飽再飲埋啤酒都唔洗$200/pp 食物質素真係好好! 最岩一大班人食 咁就可以試多D送! 同埋有

黄金椒鹽粟米 ($69)
香煎黑松露手打蓮藕墨魚餅 ($108)
秘製剁椒大魚頭 ($138)
楚撚豬油撈飯 ($23/1)
楚撚記真係好抵食~~ 食到勁飽再飲埋啤酒都唔洗$200/pp 食物質素真係好好! 最岩一大班人食 咁就可以試多D送! 同埋有機會真係要堂食試下呀! 熱辣辣上碟真係正好多 😋 佢既姐妹店火鍋撚都係非常出色的~~