2017-07-17 1116 浏览
十年冇食放題,男朋友突然話想食餐好,就拉佢去食😂😂搵左幾間,見呢間冇食過又好似幾高質就bk枱去食。呢度既侍應好勤力,又好有禮貌,唔似平時個d甘😂因爲我地食完先再點,有round個經理見我地冇野食就主動問係咪漏單未黎😂十分nice👍🏻係出面可以自己拎甜品前菜,可以就住份量拎,唔洗怕食唔哂😂選擇算多,d甜品都冇試哂。⭕️刺身類全部都好新鮮好肥美,特別推薦三文魚蝦同帶子!⭕️壽司反卷手卷類全部都細細件唔會太頂肚,岩哂中意食壽司飯既我!海膽手卷一口過,海膽唔腥又唔算少。有好多特別既反卷,卷物好特別,值得一試!但三文魚腩壽司係普通三文魚唔洗特登食😂😂但燒三文魚個d一定要試,好香油脂咬落又有油香,正!⭕️天婦羅Errrr,唔太喜歡食,但男朋友話好足料唔錯,但選擇較少⭕️燒物其實全部都幾好味但太多款好難寫哂出黎,寫個d係有encore or冇咩surprise既羊架燒得好嫩,唔柴,正!燒鰻魚,好滑好油香又冇骨,勁正!芝麻雞翼大隻又滑,燒元貝濃味,不錯!燒海蝦冇咩驚喜,但都唔差既。燒翠玉瓜,冇牛油味反而好重胡椒味😂⭕️特別必食系列!全部都encore左2次😂炸榴槤波波,好濃榴槤味,一嚟個陣熱辣辣有流心嘅感覺!一

⭕️刺身
全部都好新鮮好肥美,特別推薦三文魚蝦同帶子!

⭕️壽司反卷手卷類
全部都細細件唔會太頂肚,岩哂中意食壽司飯既我!海膽手卷一口過,海膽唔腥又唔算少。有好多特別既反卷,[大][滿][喜]卷物好特別,值得一試!但三文魚腩壽司係普通三文魚唔洗特登食😂😂但燒三文魚個d一定要試,好香油脂咬落又有油香,正!

⭕️天婦羅
Errrr,唔太喜歡食,但男朋友話好足料唔錯,但選擇較少

⭕️燒物
羊架燒得好嫩,唔柴,正!
燒鰻魚,好滑好油香又冇骨,勁正!
芝麻雞翼大隻又滑,燒元貝濃味,不錯!
燒海蝦冇咩驚喜,但都唔差既。
燒翠玉瓜,冇牛油味反而好重胡椒味😂

⭕️特別必食系列!全部都encore左2次😂
炸榴槤波波,好濃榴槤味,一嚟個陣熱辣辣有流心嘅感覺!
一口心太軟,細細粒,熱辣辣流心又唔算太濟,配雪糕一流!

🙈榴槤雪糕
其實好多甜品都唔錯,得榴槤雪糕陣味有d人工嘅感覺,建議大家食返乳酪雪糕哈哈!😂