2022-10-17
秋天轉涼又係打邊爐嘅時間😌 揀咗呢間幾出名嘅牛駅火鍋 用咗日文嘅「站」 但原來係台式火鍋🫢 主打麻辣火鍋 但係呢排腸胃唔太好 所以食清少少就冇嗌啦 不過食緊嘅時候聞到隔籬枱嘅麻辣湯底超香好麻好惹味咁 建議大家試吓😛我哋揀咗清甜椰子雞鍋同香濃蕃茄豬骨湯等緊嘢食嘅時候就可以出去自助區去攞嘢~有麻辣小龍蝦!有梅酒清酒啤酒任飲仲有無酒精飲品、甜品、雪糕、醬料、火鍋配料等等 全部都好企理乾淨👍🏻SRF美國特級肩胛肉眼片 17:00-21:00入座 $288一位SRF和牛大大塊重牛味肉質又好😛 嗌咗好多碟!黑松露墨魚滑微微黑松露香 帶出墨魚鮮味手打蝦滑爽口彈牙 中間好多蝦肉粒鮮蝦雲吞皮薄餡靚 呢個都再嗌咗幾件呢個餐仲有得任食帆立貝~ 仲有多款海鮮例如海蝦、魚片、沙白~另外仲有唔少炸物都幾好食~ 比較特別嘅有黑糖糍粑 裏面嘅黑糖仲係流心~ 出面攞嘅甜品都幾好食🫶🏻 都好多選擇
我哋揀咗清甜椰子雞鍋同香濃蕃茄豬骨湯
等緊嘢食嘅時候就可以出去自助區去攞嘢~
有麻辣小龍蝦!
有梅酒清酒啤酒任飲
SRF和牛大大塊重牛味肉質又好😛 嗌咗好多碟!
黑松露墨魚滑微微黑松露香 帶出墨魚鮮味
手打蝦滑爽口彈牙 中間好多蝦肉粒