2021-11-16 278 浏览
同friend都好鍾意食烤肉!😍見到呢一間尖沙咀嘅烤肉店🥩人氣都幾高。而且望落去都幾舒服,就同friend嚟試吓,佢哋嘅lunch time諗唔到都好抵食,💰兩個人叫咗兩個set,都已經好飽肚。最鍾意嘅,一定係佢哋嘅牛肉有唔同嘅部位俾你選擇,而我最鍾意嘅,一定係佢哋嘅牛板腱,因為肥瘦均勻,而且肉質厚實,有少少嘅油脂,更加可以食到牛肉嘅甘香。個爐好夠火力,所以微微一燒,就已經係兩邊金黃色,非常之誘惑!😋店員嘅服務態度都好好,有及時加水同埋介紹餐牌,第一次嚟都覺得好貼心。佢哋嘅飯都好好食🍚加咗日本傳統嘅味素,所以有紫菜碎,更加香口。日本飯都夠煙韌,配埋燒肉一齊食,非常之好味!