Mano (The L. Square)

2024-04-26 386 浏览
🥗Parma Ham Quinoa Avocado Salad巴马火腿嘅味道好香,唔系净系得个咸字🥰加埋藜麦牛油果沙律🥒🥬,绝对精致好味🥘Pumpkin Soup呢个汤有惊喜,本身惊好重草青味😬点知唔系😮!净系得香甜嘅南瓜味上枱热辣辣,好Creamy😋🥩Grilled Tuscan Angus Rib Eye Steak 我觉得5成熟生熟度岩岩好 因为摆一阵d热力都会扩散😚肉色粉嫩,带有肉香🔥 格仔坑纹煎得好靓🟫 一d都唔韧🥳 同埋啖啖都充满肉汁好juicy❤️‍🔥配菜方面简埋薯条~ 炸得劲香脆! 👍🏼🥩Steak Tagliata 终于明点解餐厅咁有信心🤓切落去牛柳好软刚刚好 个色啱啱啱好,好吸引目光意大利牛柳肉质软腍🤪,一刀割开去就可以见到个肉嘅粉嫩嘅内里牛味特别香浓肉汁多到渗晒出嚟伴牛肝菌酱好惹味🫗,可以沾上自家制的芥末酱更有风味仲有清新嘅🍒车厘茄干火箭菜🥗,咬落去爽脆又有啲辣辣嘅口感新鲜美味牛柳配沙律真系好好味,两者嘅味道互相衬托🍮Tiramisu作为甜品份量唔算细,装起一个玻璃杯入边层层叠叠嘅蛋糕质感做得唔错,唔会过湿口感绵密柔软,咖啡味及酒味都比较淡整体不会太甜,用作饭后甜品
巴马火腿嘅味道好香,唔系净系得个咸字🥰
加埋藜麦牛油果沙律🥒🥬,绝对精致好味

🥘Pumpkin Soup
呢个汤有惊喜,本身惊好重草青味😬
点知唔系😮!净系得香甜嘅南瓜味
上枱热辣辣,好Creamy😋

我觉得5成熟生熟度岩岩好 因为摆一阵d热力都会扩散😚
肉色粉嫩,带有肉香🔥 格仔坑纹煎得好靓🟫 一d都唔韧🥳
同埋啖啖都充满肉汁好juicy❤️‍🔥
配菜方面简埋薯条~ 炸得劲香脆! 👍🏼

🥩Steak Tagliata
终于明点解餐厅咁有信心🤓切落去牛柳好软刚刚好
个色啱啱啱好,好吸引目光
意大利牛柳肉质软腍🤪,一刀割开去就可以见到个肉嘅粉嫩嘅内里
牛味特别香浓肉汁多到渗晒出嚟
伴牛肝菌酱好惹味🫗,可以沾上自家制的芥末酱更有风味
牛柳配沙律真系好好味,两者嘅味道互相衬托

🍮Tiramisu
作为甜品份量唔算细,装起一个玻璃杯入边
层层叠叠嘅蛋糕质感做得唔错,唔会过湿
口感绵密柔软,咖啡味及酒味都比较淡
整体不会太甜,用作饭后甜品一流!

🍰cheese cake
另一个甜品系chessecake,原本惊好腻,但比起平时嘅cheesecake佢一啲都唔腻。软硬程度都好适中。饼底系脆嘅,好食
  • Tiramisu