放工去尖沙咀食黃店串燒,呢間都黎慣黎熟👍🏻野食好味,價錢唔貴,地點就腳。@kebabeerbbqq.🍴日本雞皮串好多時係其他地方食到嘅燒雞皮都係燒到好乾,而呢度嘅雞皮燒到又香口又脆口之餘,仲有juicy既感覺! .🍴松葉蟹蓋甲羅燒拼薯角濃郁惹味既甲羅燒相信大家都有食過,但有時都會因為太濃味而需要配白飯去享用。呢度嘅甲羅燒味道啱啱好,仲好細心咁配以炸薯寶沾上蟹膏去食,香脆薯寶加上濃郁蟹膏,令到口感level up!.🍴香草燒紐西蘭羊架羊架肉質鬆軟同多汁,怕羊羶味嘅朋友唔洗擔心,羊架夠晒羊味之餘羶味亦唔會太濃,恰到好處。.🍴蒜蓉牛油焗蔬菜看似平平無奇,但係就十分惹味!蒜蓉牛油經典配搭,加上西蘭花可以吸收啲汁,一旦開始食就會停唔到口!.🍴豚肉腐皮卷有時食豚肉不禁會因為佢嘅肥膏而覺得有點肥膩,但係配以腐皮去做串燒,竟然將肥膩感平衡左之餘,仲因為帶點甜味嘅腐皮帶出左豚肉既鮮甜添!.🍴芝士竹輪燒到外脆內軟嘅芝士竹輪,一咬落去芝士就喺口腔裏面溢出,成個口都係濃郁嘅芝士味道,係燒丸類嘅必食推介!.🍴札幌芝麻香燒餃子雞翼重點推介嘅菜式!先講餡料同出面食既餃子雞翼唔同,佢既餡料用咗明太子,絕對係驚喜既感覺
🍴日本雞皮串
🍴松葉蟹蓋甲羅燒拼薯角

🍴香草燒紐西蘭羊架

🍴蒜蓉牛油焗蔬菜

🍴豚肉腐皮卷

🍴芝士竹輪

🍴札幌芝麻香燒餃子雞翼
重點推介嘅菜式!先講餡料同出面食既餃子雞翼唔同,佢既餡料用咗明太子,絕對係驚喜既感覺,外皮燒到香脆之餘仲有特製醬汁去提升味道層次,細心去骨做成餃子嘅雞翼,啱晒又懶但係又想食好西嘅朋友!

🍴鹽燒厚切牛舌
真正嘅厚切牛舌,完全冇偷工減料!燒到外皮帶點香脆之餘,亦唔會令到牛舌嘅肉汁流失,燒嘅時間掌握得剛剛好!