2023-07-29
尖沙咀任飲任食台式火鍋 呢間網上好評量都幾多 晚市最平$208起 120分鐘任食多款海鮮牛肉火鍋配料 最重要係甜品選擇都足夠 有得任食Häagen-Dazs 簡單講一講有咩食 (餐牌價錢睇圖)7點半前或 9點後都平d.呢日晚市六點嚟到 已經好多人試左第2級srf 美國極黑和牛片餐已經包咗海鮮 例如有花膠 帆立貝 象拔蚌 大蜆 青口 蝦滑牛肉有 安格斯牛板腱 封門柳 西班牙豬五花等等比較特別 佢哋有👍🏻燒乳鴿食 細細隻 任食黎講 外皮同肉質都合格🤔花雕雞翼 本來諗住係凍食 點知係生嘅 火鍋煮一煮冇咩味 唔建議.沙嗲鍋 同埋香濃蕃茄豬骨鍋👌🏻沙嗲鍋味道好常見ok👍🏻反而蕃茄湯比較厚身入味 有啲黏度 易入味.外面有 飲品款式好多都係常見台式火鍋 冷泡茶 汽水 紙包飲品 韓國罐裝飲品佢地有⭐️珍珠奶茶 冇放冰 珍珠保持到彈牙.前菜 小食 水果 火鍋料 應有盡有.回本位一定係佢哋甜品區有Häagen-Dazs雪糕 榴槤雪條 乳酪 雪米糍 布丁 仙草芋圓 軟雪糕機…..仲有要注意嘅係 因為佢哋多客人 佢哋會準時叫你走 但120分鐘足夠時間食飽 但係我仲想坐多陣食甜品😩.#hkfunfoodrec
呢日晚市六點嚟到 已經好多人
前菜 小食 水果 火鍋料 應有盡有
回本位一定係佢哋甜品區
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_尖沙咀
#牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
地址:尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
⭐️評分: