2022-11-21
Viola好鐘意去街食火鍋放題🫕~ 呢排Exam完就帶佢黎威下啦!係銅鑼灣有間性價比高任食火鍋放題 🍲一人一鍋,有十款湯底可以揀!😍📱手機上點套餐裡面嘅 高質肉類牛豬羊🐂🐓🐖 海鮮🐟配料🍢,仲有好多刺身壽司🍣天婦羅揚物🍤沙律🥗、一品料理🍛燒物🍗即製甜品🍨嘅選擇!2小時任叫任飲任食🤤除咗手機上落單~ 仲有個自助吧檯 可以自己拎火鍋蔬菜🥬菌類同公仔面!🥰Viola最鐘意DIY自己嘅醬汁同簡飲品{🥤汽水放題係小朋友嘅愛}!我最鐘意佢自製嘅冷泡茶☕,幫助解膩點食都得!火鍋配料🥘整體都好新鮮!女女鐘意食肉🥩{牛羊都好靚},我就鐘意食海鮮!包括日本廣島蠔🦪八爪墨魚滑🦐海蝦及大白蜆等,樣樣size都唔細隻! 刺身方面子特別係有泰式生蝦,其他款款都新鮮又吸引~ 大家更可以一試各式壽司同炸物 好多選擇!小朋友都岩食👍🏻即製甜品🍧 🍦榴槤芭菲不得了!好驚喜,有成舊榴槤肉+雪糕 好香濃嘅口感!必試甜品!🍨抹茶芭菲 配料有朱古力脆脆、麻糬{超鐘意}、紅豆、忌廉🍵抹茶味道好濃郁!其他奶凍、燉奶、雪糕芭菲 都好無錯! 🪑餐廳環境都好闊落 裝修風格好舒適
2小時任叫任飲任食🤤
刺身方面子特別係有泰式生蝦,其他款款都新鮮又吸引~
大家更可以一試各式壽司同炸物 好多選擇!小朋友都岩食👍🏻
即製甜品🍧
其他奶凍、燉奶、雪糕芭菲 都好無錯!
🪑餐廳環境都好闊落 裝修風格好舒適 小朋友黎都好方便!