呢间位于红磡嘅人气餐厅装修好似居酒屋,今次book咗位,所以唔使排队就入到食,Lunch set 好抵食,值得一试👍🏼Lunch set $138 (包括3款前菜+1个面食+2款串物+1杯饮品)但指定食物需另外加钱虎虾浓汤面🍜🍤试咗呢间店最出名嘅汤面,果然名不虚传上碟时真系有被惊艳到!汤底好浓郁,面条弹牙,食落好似食沾面咁,虎虾上面仲有啲樱花虾,炸过所以特别香同食落好有咬感。但一碗份量都几大碗,两个人食都食都好饱,值得一试明太子捞面🍜汤底同样好creamy,每食一啖都好入味,但食落就有啲太腻嘅感觉,同同朋友share嚟食就岩岩好串烧亦系必点之选🍖今次食咗烧牛柳粒牛肉质不错,味道不过不失葡提鸭卷🍇必嗌串烧!估唔到烧肉同熟咗嘅提子一齐食系咁夹。外面嘅烟肉烧到脆卜卜,包住入面嘅提子好juicy,上面仲有咸咸哋嘅酱,好好食芝心茄子🍆🧀芝士夹喺中间,好食盐烧手羽🍗钟意食鸡翼嘅朋友应该会钟意,外皮烧到脆卜卜
呢间位于红磡嘅人气餐厅

但指定食物需另外加钱

虎虾浓汤面🍜🍤
试咗呢间店最出名嘅汤面,果然名不虚传

明太子捞面

明太子捞面🍜

串烧亦系必点之选🍖
今次食咗烧牛柳粒
牛肉质不错,味道不过不失

葡提鸭卷🍇

芝心茄子🍆🧀
芝士夹喺中间,好食

盐烧手羽🍗
钟意食鸡翼嘅朋友应该会钟意,外皮烧到脆卜卜