2021-05-27 995 浏览
今日同朋友食lunch 佢提议试下呢间唔做外卖既餐厅 就心谂好少餐厅唔做外卖🤔上网search先知原来系Pirata Group旗下既餐厅😍之前食过Pici同The Pizza Project都觉得好高质 所以好期待🤩🤩有两款lunch set 可以选择 - 2 courses ($148)同3 courses ($168)~有starter, main course, dessert 或者饮品自由配搭😉当日拣左一个2 courses,一个3courses▪️Starter🍴Karaage 日式炸鸡 - 佢真系即叫即炸 上枱仲热辣辣 而且份量都唔少🤤有个辣辣地既蛋黄酱 好好好食👍🏻👍🏻▪️Main course🍴West coast - 有用酱油腌过既三文鱼粒 牛油果 炸豆腐 椰菜 呢款系饭底 所以系好够饱🥰推介❗️🍴To tuna - 有吞拿鱼 菇 蕃茄仔~呢款就无饭 而椰菜就系个base~ 捞埋晒d沙律酱一齐食 好开胃🤤▪️Dessert🍴Poppin’ Ice Cream - 好新奇既甜品🎉上上面黄色个d系橄榄油 估唔到橄榄油同雪糕都几夹 无个种油腻感☺️加埋咸味既爆谷🍿 有惊喜🥳Pir

▪️Starter

▪️Main course

▪️Dessert

Pirata Group既餐厅真系唔会令人失望!一贯既高质🥰唯一一样唔好系坐位有d窄~整体⭐️⭐️⭐️⭐️✨