2018-10-11 40 浏览
听同事食过e到绿茶雪糕话好浓味好好食!今日心血来潮, 放工拉左朋友去试试!😂😌 入到去, 大概6点到, 有bar枱/长枱拣, 我见长枱空间大d, 好似坐得舒服d。😎 打开menu, 有绿茶、焙茶、芝麻雪糕...好多好多雪糕拣!🙊仲有蛋糕、饮品, 似甜品店。雪糕好多种味, 我同朋友拣黎拣去...头痛, 不如就试唒全部啦!😂😂每人叫3色唔同味道ge雪糕窝夫!**Cremia超超超浓牛奶味雪糕, 震撼味蕾! 😍🎏**绿茶味都好重绿茶香, 真系出色wo!👍🏻👍🏻**而焙茶茶味比绿茶重, 味道较似茶味好重好重ge奶茶!👍🏻👍🏻**牛奶雪糕都香浓, 但无cremia那个超浓感觉!👍🏻**黑芝麻雪糕好黑, 又系好浓味😂👍🏻, 唯一e只雪样唔系滑滑口感, 系有些芝麻沙口感, 特别!👍🏻 食唒感多雪糕, 开始冻啊冻⛄️...再叫e壶好特别ge焙茶, 热辣辣, 好香茶味, 岩唒!真系要饮返几杯。😙 最后, 食埋e个宇治抹茶cheese cake, 望落翠绿, 食就芝士味特出, 我沾左碟旁绿茶酱, 即刻又好浓绿茶味!😋

Cremia三色雪糕窝夫

**Cremia超超超浓牛奶味雪糕, 震撼味蕾! 😍🎏
**绿茶味都好重绿茶香, 真系出色wo!👍🏻👍🏻

黑芝麻三色雪糕窝夫

**牛奶雪糕都香浓, 但无cremia那个超浓感觉!👍🏻

食唒感多雪糕, 开始冻啊冻⛄️...再叫e壶

Cremia三色雪糕窝夫
黑芝麻三色雪糕窝夫