2017-10-22 1339 浏览
聽咀挑既朋友介紹,慕名而來,之前食過韓式九層塔,同蒸氣火鍋,感覺都係清淡一般!要加埋調味醬汁先覺得可以!今日同朋友來到,正想加調味之時,朋友同我講,唔使加架,就咁已經好食!故且信下佢!先點左小食,咕嚕肉,無得彈,肉炸到脆卜卜,甜酸度岩岩好!小食已經咁正,攪到有點期待蒸氣!主菜黎喇!頭盤。。黑松露蒸蛋,嘩!正呀!d 蛋滑到入口即溶既感覺,配合埋一大匙黑松露,完美!之後陸陸續續既海鮮,朋友果然無呃我!全部都好有鮮味,根本唔使調味料!完全品嚐到老細既誠意,最後精華黎喇!底下既粥底。。就算已經飽到郁唔到,都一定要食!平時蒸氣只係放白米,呢度絕對唔係偷工減料,款式多,我地揀左南瓜排骨,海鮮既既精華完全滲晒落去!絕對係劃上完美既句號。總括以言。。星級飯店,合理價錢,地方舒適,服務優良,絕對值得再去!