2021-12-22
有睇我地個page既都知我地去左觀塘回收con殼♻️順手搵下附近有冇咩好野食!見到哈豆係觀塘都幾出名就去試吓先😁😁豐盛台灣牛肉湯麵🍜 $78首先個湯底藥膳味好濃好好飲,牛腩,牛展又好軟熟,仲要有埋貢丸,花枝丸好豐富囉🤩🤩哈豆鮮果凱撒沙律🥗 $72唔太食生菜🥬既我竟然食到一大碟😳因為佢地d菜好新鮮,加上有胡麻醬,非常易入口👍🏼👍🏼仲有生果🍎炸雞🍗好豐富,都啱d keep fit既人食芋泥奶凍吐司🍞加甘梅薯條 $70竹炭包應該烘過香香脆脆但仲係好軟熟,芋泥香滑,中間有啲麵包脆粒加埋凍冰冰奶凍!口感超級豐富🤯 芋泥好香芋頭味,奶凍好香奶味少少甜,好岩我口味😍😍😍仲有番薯條沾d話梅粉食,就唔怕膩🤙🏼團團圓圓 $98選擇困難症必選,我兩個都要💪🏻芋圓花生🥜見到花生一粒粒但食落去其實好淋,煮到蓉👍🏼仲有燒仙草💕食到勁飽,鍾意台式甜品既朋友必試!📍 哈豆 (觀塘)觀塘駿業里6號富利工業大廈3樓A室
豐盛台灣牛肉湯麵🍜 $78
哈豆鮮果凱撒沙律🥗 $72
芋泥奶凍吐司🍞加甘梅薯條 $70
團團圓圓 $98
📍 哈豆 (觀塘)
觀塘駿業里6號富利工業大廈3樓A室