【爱甜人士必点爆浆吐司🇸🇬】呢间以前佢一新开我就好想试!佢系由新加坡人主理👩‍🍳有多款地道菜,面包好吸晴又邪恶🍞星马菜辣辣地其实都几开胃🇸🇬真系会再想食!.🍴辣椒板面因为佢系辣椒🌶️真系几辣😂入面有冬菇、蛋、猪肉、炸蒜etc. 但成碗捞埋一齐又好惹味👍🏻仲要我几中意呢款粉,唔算厚又易夹🤣推介‼.🍴炸鱼片米粉呢款粉叫粗米粉,个人觉得似米线😆汤底有浓郁鱼味,好有鲜味🐟 粗米粉完全吸晒汤底味,SO JENG🥰配料一啲都唔HEA! 有巨量紫菜、劲多炸鱼片🐟、蕃茄🍅白菜仔🥬(?!)炸鱼片半煎炸外脆内软!啖啖鱼肉🤩整体都推介‼️.🍴咖椰爆酱分咗2层❣️有3块包夹著2块咸咸哋嘅牛油🧈出面再有满满嘅美禄粉包围😍仲有朱古力🍫咖椰、虽然系有少少甜🤣但又有牛油叫做中和返,大邪恶😈推介‼️但系可能唔钟意甜嘅人仔就会觉得好漏🤔-💡餐厅系自助形式,自己等位,跟住再去点餐、取餐🍴.⏰今次平日LUNCH HOUR终于试到!其实都等咗一阵-💎推介指数: 💎💎💎💎💡性价比:✨✨✨🍴ENCORE指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️-
🍴辣椒板面
🍴炸鱼片米粉
🍴咖椰爆酱
💡餐厅系自助形式,自己等位,跟住再去点餐、取餐🍴
⏰今次平日LUNCH HOUR终于试到!其实都等咗一阵
💎推介指数: 💎💎💎💎