2019-02-06 888 浏览
帝京酒店既Lion Rock餐廳最近推出左一個泰國香薰品牌主題既下午茶,有用開呢個品牌既我知道食完仲有紀念品送,一定要去試下!呢個下午茶名為春日伊甸園,取名於品牌其中一個系列既名字。飲品選擇算特別,仲有主題既special drink!正常份量既下午茶,咸點甜點各6款。好精緻喎!仲要唔係得個樣,樣樣都好有特色好好食!好有驚喜,好食到估佢唔到!咸點有柚子沙律雪糕筒,海鮮沙律蜜柑包,紫蘇蟹肉天婦羅,香茅吞拿魚他他多士伴魚子,玫瑰士多啤梨鮮蝦沙律,帆立貝酥皮盒。甜點有puff,玫瑰花cupcake,朱古力mousse,logo樣式曲奇,香茅青檸泡沫Panna Cotta牛奶布甸,同埋佢signature香薰機樣式既朱古力蛋糕。個香薰機真係做到一樣樣,好利害!👍🏻餐廳好貼心,小杯甜品有跟一支小匙!👏🏻👏🏻享用完呢個下午茶會送你一套品牌禮品,不過我好奇送得一套2個人點分🤔平時其他個啲都會比夠2套你,等你唔洗爭崩頭。整體來說係好好食既下午茶,推薦推薦!👍🏻👍🏻
呢個下午茶名為春日伊甸園,取名於品牌其中一個系列既名字。
飲品選擇算特別,仲有主題既special drink!

正常份量既下午茶,咸點甜點各6款。

個香薰機真係做到一樣樣,好利害!👍🏻

餐廳好貼心,小杯甜品有跟一支小匙!👏🏻👏🏻
整體來說係好好食既下午茶,推薦推薦!👍🏻👍🏻
2019-01-26