2012-04-23 1165 浏览
到左今个月最尾一日多谢老细的日子啦, 老细话好想食意粉, 仲太古广场比较平的选择得grappa's 就入左去, 但对我黎讲好鬼贵单点左1个pizza同pasta, 2杯lemon soda, 之后waiter就放底左餐包1. 餐包: 系一片片的软包同麦包, 个人钟意麦包多d, 够麦味同香软. waiter仲倒左olive oil同黑醋俾我地沾黎食, 我唔太识欣赏, 只觉得沾左无咁dry only2. PIZZA: 老细点的, 唔知咩PIZZA, 但好好味. 有CHEESE, HAM, 肠片, 蕃茄, 黑榄. PIZZA底好薄好香脆, 边有少少㶶, CHEESE唔多, 但咬落都有CHEESE丝, HAM同肠肉薄薄一片片, 提升左成个PIZZA的咸香. 唯独本人唔LIKE黑榄的味道, 但又唔好意思挑番出黎唔食.....3. 蚬PASTA: TOTAL有8只, 大大只鲜甜肥美, 好正. PASTA OK, 少少辣辣地, 唔会太"林", 但都无好到弹牙的TEXTURE4. LEMON SODA: 唔知饮咩, 老细帮我点的, 好酸

2. PIZZA

3. 蚬PASTA