2022-06-12
🕖時段-星期六夜晚早3日打去book已經full哂 去到餐廳用QR code拎飛 可以係網站見到仲有幾多張枱到自己我地8人 雖然淨係等3張 但都要差不多1個鐘先有枱比我地 最後8點幾入座 _💁🏻♀️每人要收$19醬料&自助區費 有啲任食既台式食物 例如肉燥飯 香芋地瓜球😋一入座仲會送西瓜🍉哈密瓜🍈同一shot沙冰 今次嗌左好多野食 整體都好好吃! 以下分享湯底同部分特別菜式👇🏻_▫️黃金奔馳鍋 $588任選3個湯底(不限價錢) 打邊爐最緊要湯底! 係餐廳門外行過都聞到超香 食完成身"湊"味🙊🔸臺式麻辣鍋No.1! 好香口🌶點呢個鍋可以無限refill鴨血豆腐食開十小辣既我都勉強食到(要有凍飲)🤣 除左菜之外我所有野都想落呢邊🤪🔸紅顏花膠雞鍋No.2! 真係好濃稠既花膠湯🐣入面仲有雞肉 鮑魚 花菇🍄 滾起每人1-2碗飲左先 超濃膠質口感! 之後再加湯打邊爐🔸清涼椰子雞No.3! 相比以上比較淡🥥食食下因為上面兩個濃好多所以半放棄左呢個湯底😬_▫️企鵝丸(墨魚漿製) $59湊湊名物🐧成日係story見到佢🐧 外形可愛 味道係普通墨丸😌_▫️時蔬拼盤 $138好大盤 (長過手臂💪) 擺盤整齊 各式
早3日打去book已經full哂
💁🏻♀️
一入座仲會送西瓜🍉哈密瓜🍈同一shot沙冰
▫️黃金奔馳鍋 $588
任選3個湯底(不限價錢)
🔸臺式麻辣鍋
▫️企鵝丸(墨魚漿製) $59
▫️時蔬拼盤 $138
好大盤 (長過手臂💪) 擺盤整齊 各式蔬菜類都有🥬🥕🌽🎃🍠
▫️加拿大松阪肉 $98
呢個好睇又好食😋豬肉片裝飾成花花🌹唔算切得好薄 淥完感覺仲厚dd咁
另外唔知係咪要hold住個造型所以雪到好凍🥶花花中間位啲既肉記得滾耐啲~
🍽環境
因為我地人多 侍應建議坐房一張圓枱 無最低消費 但湯底一定要嗌$588 三格鍋
房間闊落 無出面咁嘈 傾偈都舒服好多
限時2小時 夠鐘就要埋單 但之後都無即刻趕我地走 最後坐多個幾個字食埋同飲埋啲野👍🏻