2020-01-09 37 浏览
一直有人叫我介紹多啲黃店💛 所以今次就介紹呢間位於蘇豪嘅何蘭正🍺南乳西京式燒杏鮑菇配海苔玉子豆腐,炒羽衣甘藍及烤松子仁🧆🍄 個汁好似帶有少少嘅酒味🙈羽衣甘藍同杏鮑菇都索晒汁👍🏻杏鮑菇好有咬口,成個配搭好新穎😝 好 L 正脆炸雞配甜雞醬🐔雞件除炸得好脆,肉質仲好鮮嫩多汁😋而且大大件,配上甜雞醬🍗🥫味道更佳☺️法式蒜蓉牛油焗鮮鮑魚🤩鮑魚一早已經拆開左,底部除左有牛油🧈蒜蓉🧄仲有油炸鬼😱油炸鬼吸晒蒜蓉牛油嘅味道,真係好過癮🤪奶醬西式油炸鬼配花生朱古力醬、焦糖煉奶🍫🥜呢個甜品係新鮮炸,所以熱辣辣😛將脆卜卜嘅西班牙油炸鬼輕輕點落咖啡雪糕遮,冰火交融❄️🔥真係無得輸😎飲埋佢地嘅手工啤酒蘋果西打🍏都幾有蘋果味🍎所以好易入口