2021-02-04 3164 浏览
推荐香港3大最好食的Omakase 》在疫情下没有晚市,lunch 都照杀啦😋全部相都系iphone直出,无filter无调色,美食本身就系咁吸引😍 之前试过2次都系晚餐,今次第一次试lunch ,佢都系食到你饱到上喉咙😂海胆好食系基本的,佢地通常会有2-3款海胆俾大家食,而最终都会睇番季节当造黎决定。下昼同晚餐分别 主要下昼会多寿司🍣 夜晚刺身多DOmakase 最讲当造,我个时系秋刀鱼,之后已转左做香箱蟹🦀而家可能又再转左~每次必须要留肚食佢嘅Signature 手卷,佢系烧条鱼嘅鱼油捞落饭到,重点烧完条鱼唔要,然后再加d馅,再配上脆卜卜紫菜,真系好那好食!!!😍😍😋😋😋😍😍Omakase 香港我试过6间📍湾仔 寿司淳 真系香港3大好食!🥇钟意食omakase 嘅你可以去试😋我揾开风趣幽默嘅Wilson 师傅☺️食物 🌟🌟🌟🌟🌟🌟环境 🌟🌟🌟服务 🌟🌟🌟🌟🌟CP值 🌟🌟🌟🌟Btw疫情期间真系好Full, 记得预早预约!希望大家钟意我嘅饮饮食食系列 🌚coffee tea 饿 mi 🌚
推荐香港3大最好食的Omakase 》
在疫情下没有晚市,lunch 都照杀啦😋

下昼同晚餐分别 主要下昼会多寿司🍣 夜晚刺身多D

食物 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
环境 🌟🌟🌟
服务 🌟🌟🌟🌟🌟
CP值 🌟🌟🌟🌟

Btw疫情期间真系好Full, 记得预早预约!

希望大家钟意我嘅饮饮食食系列
🌚coffee tea 饿 mi 🌚