🌸《板神鉄板烧 · 铁板烧·铜锣湾》📣推荐铁板烧界天花板|推出有心思诚意一人前菜单📣-🍽️ 富士见·铁板烧コース(豚肉) $1380🔹 前菜三点 鸟结风芝士、椰菜花慕丝配萤光鱿鱼、柠檬啫喱依照以上次序品尝呢三款前菜,由味道比较香浓既芝士到清爽既柠檬啫喱,为之后既菜式打开序幕✨-🔸 季节沙律 - 椰菜沙律配甘笋汁甘笋融入沙律既处理手法不得不赞,好有心思👍🏻 小编唔喜欢食甘荀既草青味,但系磨成汁后,令到沙律更加清新💖-🔹刺身三点中拖罗、油甘鱼、帆立贝新鲜刺身,中拖罗同油甘鱼都好香鱼脂味👍🏻 -🔸火焰北寄贝卖相赢晒,加上北寄贝好新鲜,食落好爽口弹牙✨-🔹龙虾配SALTY•7龙虾头既膏一啲都无浪费,全部用晒黎做虾膏酱,再舖系龙虾肉上面,好浓郁💖 而且仲有特登调配蝶豆花特饮配搭呢度菜色,有心思✨-🔸 慢煮芜菁配珍珠洋葱感觉呢间铁板烧比较有诚意,全都系因为佢并无一式一样咁准备左炒杂菜,反而谂左另一个方式令客人食到菜类菜色,打破框框👍🏻-🔹 豚肉清汤将豚肉煮一煮再淋上上汤,食到豚肉既原味,仲可以饮埋啲精华✨-🔸 渍物、汤、炒饭🔹 甜品-餐厅仲设有自家酒吧,同朋友想系饭前或者饭后聚一聚,板神可以提供埋聚
🌸
《板神鉄板烧 · 铁板烧·铜锣湾》
📣推荐铁板烧界天花板|推出有心思诚意一人前菜单📣

🍽️ 富士见·铁板烧コース(豚肉) $1380
🔹 前菜三点
鸟结风芝士、椰菜花慕丝配萤光鱿鱼、柠檬啫喱

🔸 季节沙律 - 椰菜沙律配甘笋汁
🔹刺身三点
中拖罗、油甘鱼、帆立贝
新鲜刺身,中拖罗同油甘鱼都好香鱼脂味👍🏻

🔸火焰北寄贝
卖相赢晒,加上北寄贝好新鲜,食落好爽口弹牙✨

🔹龙虾配SALTY•7

🔸 慢煮芜菁配珍珠洋葱
🔹 豚肉清汤
将豚肉煮一煮再淋上上汤,食到豚肉既原味,仲可以饮埋啲精华✨

🔸 渍物、汤、炒饭

🔹 甜品

餐厅仲设有自家酒吧,同朋友想系饭前或者饭后聚一聚,板神可以提供埋聚脚点,唔洗走黎走去方便大家🙈 不得不提,餐厅仲曾荣获Cocktail Award既奖项添‼️