2018-05-09
今晚同朋友相約係旺角食飯,係女人街側邊啲店舖搵食,經過呢間餐廳覺得個名幾搞嘢於是入去試食。餐廳內牆七彩繽紛,好有藝術感,圖畫亦好有意思。食物包羅萬有,有選擇困難症嘅我地最後揀咗咩都有得試嘅二人餐。吞拿魚蟹籽沙津配日式芝麻醬冇得輸。碗仔翅。大大碗上,可以分到好幾碗,味道唔差得嚟仲好足料,仲有素鮑參,勁呀!意式蜆肉河粉。將西式意粉煮法轉成煮河粉,嚟個mix & match,夠曬特別。河粉比想像中好,唔會太腍,蜆肉都幾多,配埋個蕃茄汁酸酸甜甜好開胃。鐵板黑毛豬。熱辣辣,好肥美,食落好腍好軟,唔點醬汁都好夠味,食埋粗薯條好滿足。女神,果汁嘅酸甜,啱曬食完有啲Heavy嘅黑毛豬飲。你的男人,係意大利極濃/朱古力,啱曬啲鍾意甜中帶有少少苦嘅人。Tiramisu吉士西多士伴雪糕。凍嘅雪糕加上熱辣辣嘅吉士西多士,仲有好甜嘅爆谷,棉花糖同Tiramisu,好邪惡呀。埋單$339,呢個價錢食到咁多嘢都幾化算。
吞拿魚蟹籽沙津配日式芝麻醬冇得輸。
女神,果汁嘅酸甜,啱曬食完有啲Heavy嘅黑毛豬飲。
埋單$339,呢個價錢食到咁多嘢都幾化算。