招聘中
薪金面议
11天前
$70-$85
时薪
更多好工 (8)
2020-11-17 677 浏览
🙋🏻‍♂️饿底探员今晚去将军澳再次调查呢间cafe🍳🍖🥯The backyard breakfast $138📸表示见到个eggs benedict已经好兴奋,仲有哈密瓜配parma ham,猪肉肠,烟肉,什菌,呢个all day breakfast好awake😍😍😍🙋🏻‍♂️表示个poached egg可能迟咗食,蛋黄同荷兰汁都开始凝固,食落无咁嫩滑,好在有清新嘅哈密瓜配上绵滑嘅parma ham,鲜甜咸香互相中和填补返个eggs benedict份失落感,仲有个bagel型嘅窝夫,摊冻咗都仲系咁松软,如果趁热食呢个all day breakfast都几高质,对唔住我迟咗食🍟🧅🍗BEANS snack platter $128📸表示个金黄色嘅小食拼盘,隔住个mon都feel到有几crispy,张相有声㗎🙋🏻‍♂️表示叫呢个拼盘主要系为咗试个焦糖单骨鸡翼,可惜个焦糖同想像有啲出入,似麦芽糖多过焦糖,反而香辣鸡翼同炸洋葱圈有惊喜,香辣鸡翼炸到好干身,口感外脆内软,个after taste有到微辣,洋葱圈无因为摊冻咗而腍晒,系呀我又迟咗食,而且仲keep到酥脆口感,肉酱薯条唔算特别,如果系芝士或
🙋🏻‍♂️饿底探员今晚去将军澳再次调查呢间cafe

🍟🧅🍗BEANS snack platter $128
🙋🏻‍♂️表示叫呢个拼盘主要系为咗试个焦糖单骨鸡翼,可惜个焦糖同想像有啲出入,似麦芽糖多过焦糖,反而香辣鸡翼同炸洋葱圈有惊喜,香辣鸡翼炸到好干身,口感外脆内软,个after taste有到微辣,洋葱圈无因为摊冻咗而腍晒,系呀我又迟咗食,而且仲keep到酥脆口感,肉酱薯条唔算特别,如果系芝士或者黑松露呢啲topping会开心啲,anyway呢个platter整体都唔错

🥧Vanilla Ssoufflé $52
📸表示汲取咗头两个course迟咗食嘅经验,今次唔可以挂住欣赏佢,争取时间食啦
🙋🏻‍♂️表示趁热食呢个充满蛋香嘅梳乎厘,入口即溶好松软,充满空气感,食落又唔会好甜,所以识食系要趁热食

🍮☕️Crème brûlée latte $36
📸表示杯latte放咗两粒咖啡豆喺面,好似个emoji咁😶好得意,唔舍得饮佢呀
🙋🏻‍♂️表示latte表面有层焦点脆片,好似食紧crème brûlée咁,淡淡嘅咖啡配上醇滑奶香,饮完好满足

📈吃货指数
😋好味度 8/10