見到九龍灣又有新的餐廳開左,接過單張,見到佢Lunch set 又唔貴,就黎食啦。一黎到,哇,開張左一個幾月,場面熱鬧,好多人。應該係人地食過好食再黎吧✨✨見到佢門口幾靚,塊板寫得好靚。排左10分鐘左右,到我地了。原來佢每日Lunch Set都會有點不同,而今日Lunch set如下。見佢有burger 同饅魚,猶豫左一陣,最後我點了蒲饅魚定食,而男朋友點了單骨雞翅定食。袋個餐包埋餐湯、前茶同埋餐熱飲。凍飲加$2,幾好,都算幾便。我地點左青檸薄荷梳打同埋藍橘菠蘿梳打。蒲饅魚定食到了,前菜有木耳涼拌同埋薑片,酸酸味味,好開胃。之後到主菜啦,哇!大大塊饅魚,好正啊❣️❣️✨🌈依款係無骨既,加埋d饅魚汁真係好好味,食落口係有種想繼續食落去既感覺。難怪有咁多回頭客啦~~之後到單骨雞翅定食,依個我覺得佢整得好好,佢將雞翅整成一半,食起黎唔會好難看,好細心幫客人設想。味道方面都唔錯,食落口唔會有冰鮮既感覺,雞肉肉質鮮嫩多汁。都好快咁食哂🤗而青檸薄荷梳打同埋藍橘菠蘿梳打我就覺得橘菠蘿梳打好飲d,d菠蘿都可以食落去,甜甜地,成杯藍色好靚。總括而言,依到環境優雅舒適,職員都好有禮貌,雖然送餐可以快少少,可能

見佢有burger 同饅魚,猶豫左一陣
,都算幾便。我地點左青檸薄荷梳打同埋藍橘菠蘿梳打。

總括而言,依到環境優雅舒適,職員都好有禮貌,雖然送餐可以快少少,可能多人,不過下次黎megabox睇戲都會再過黎食啊

2018-01-15