2019-03-21
打邊爐向來係我最喜歡,今次一行8人,黎次大聚會,超齊人!呢間台灣麻神個個都想食,一於齊齊黎enjoy下~未黎已經好期待我地8個人真係叫超多野食....但食完價錢唔貴,仲要食物質素好,又新鮮!用左Hello Pinkey優惠,可以滿$300減$100,有興趣都可以食,去到3月尾ja~我覺得呢度食完真係幾正,要讚讚!環境都幾好,寬敞,坐得舒服,又可以暢所欲言。食物叫左美國桶蠔、牛頸脊、冰豆腐、羊肉片、豬潤、蛋餃、丸子拼盤、水蓮菜、即炸響鈴、炸枝竹、烏龍面、老饕鍋.....仲有飲品講下味道先~ 大讚個老饕鍋拼花膠雞鍋,呢個真係超好味,麻味香濃,花膠雞好足料,香味撲鼻,十分鐘意呢個湯底!推介下,美國桶蠔,大大隻又肥又厚,個人鐘意連麻辣湯底食,鮮美濃d~冰豆腐我覺得打邊爐真係超正,索哂湯汁正到呢~~~~口感無得頂!仲有呢度個 老饕鍋,原來係出名架,入面有牛腸、牛面肉、牛肚、牛筋等,感覺就係牛雜,佢係麻辣湯底,整得好入味,值得食~牛頸脊都係必食推介,睇落油脂均勻,肉質幼嫩,入口有嚼勁,鐘意食牛的話一定要叫~個人覺得打邊爐一定要叫埋即炸響鈴、炸枝竹呢D,因為佢會浸哂汁,一次過入口,可以品嚐湯底嘅滋味
我覺得呢度食完真係幾正,要讚讚!
環境都幾好,寬敞,坐得舒服,又可以暢所欲言。
個人覺得打邊爐一定要叫埋即炸響鈴、炸枝竹呢D,因為佢會浸哂汁,一次過入口,可以品嚐湯底嘅滋味!~
整體黎講今次邊爐真係好滿足~飽之餘,食物高質,價錢相宜....讚