2019-09-02
打邊爐同日式料理,都係我同我朋友既最愛,尼間就係日式放題加海鮮火鍋放題。一坐低當然二話不說就揀咩餐先啦,有兩個選擇,一就火鍋加甜品,另一個就再加多個日本料理,$218就可以食哂咁多樣野,食到咁新鮮嘅海鮮同刺身,咁當然就係揀尼個啦。之後即刻出去飲品區視察環境,除咗汽水、果汁(最愛忌廉溝鮮奶)啤酒外、仲有Somersby都係任飲啊。鐘意飲酒既當然吾好錯過。另一邊就係蔬果蔬菜區,都有好多好多選擇👍🏼邊爐方面我哋揀咗麻辣湯底🥵辣得好刺激啊、仲要越食越辣越入味!火鍋料有好多選擇,大約有10張紙俾你揀,每一樣都好想試好想食,淨係肉都有四款俾你揀。尤其極上牛肉、又滑又好有口感!啱晒啲食肉獸!海鮮方面,海蝦、廣島蠔夠哂新鮮,仲有食麻辣火鍋,至愛鴨血,尼到居然都有阿!推介炸物脆卜卜芝麻雞翼夠晒野味、飲酒食一流、食完想再食。雖然食得好飽,但食甜品係有另一個胃吖嘛。必食D24榴槤班戟,濃郁嘅榴槤味、實在太正啦!脆卜卜雪糕窩夫 岩岩整好熱辣辣既窩夫加上雪糕,好滿足阿!最後有一口芒果糯米飯,實在太滿足啦呢一餐,食到好飽飽呢!
另一邊就係蔬果蔬菜區,都有好多好多選擇👍🏼
推介炸物脆卜卜芝麻雞翼夠晒野味、飲酒食一流、食完想再食。
脆卜卜雪糕窩夫 岩岩整好熱辣辣既窩夫加上雪糕,好滿足阿!
最後有一口芒果糯米飯,實在太滿足啦呢一餐,食到好飽飽呢!