2020-02-03 64 浏览
呢間我個湯底係會令你隔一排就會好掛住,心思思! 點解? 因為真係好濃郁,用鯛魚慢慢熬出黎。而且距d配料係講緊鮑魚,花膠,海膽,竹笙! 點到你話唔滋潤有補先! 今晚我同朋友都鮑魚花膠魚肚手打烏東! 真係好重本!兩粒鮑魚,拿,你睇我張圖!唔係細到手指尾果d!個size好有誠意了吧? 花膠起碼三四舊!魚肚就三四舊!講真,139蚊,真係好重本! 烏冬係手打烏冬! 好好食! 而且我同朋友掛住影相,侍應好體貼,俾多碗熱湯🍲我地!絕對好好服務!鮑魚入味諗!一咬舊花膠你覺得骨膠原即刻生番出黎! 🤪 魚肚就好鮮味。我好鍾意❤️屋企好難整到!另外我地叫左個沙律🥗明太子多到成座山咁! 浮誇🤪 唔錯! 但真心下次可以少些明太子😂