2011-10-11
查實本人已拜訪第4次了呢間愈食愈有水準,菜式愈來愈有特色,新穎,層出不窮,因此我忍5住手要喺度讚一讚呢間好野第1次幫襯係9月頭應該開左冇耐,比佢既招牌吸引左入去"正宗豬肚鷄",大鄉里走入去試下点咁正宗我地一行四人老闆話呢個招牌餸最啱3至4人食,個豬肚鷄湯so nice,上枱胡椒香味濃郁,飲落去仲正好舒服不辣喉(因外面很多攻喉的)再叫老細推介下有乜鎮店之宝,乳鴿飯不可不試,好過癮,用個mini电飯煲上呢個飯簡直係我飛佛成隻乳鴿汁滲入D飯度,好香囗飯軟綿綿,i like it接住有個豬頸肉加埋個秘製酱汁,yummy老闆仲推介左個賣相好靚架甜品"貴花紅柿",其實係新鮮番茄,新鮮加埋賣相一流,加哂分老闆熱情用心招呼,仲送左兩支大啤比我地飲添,呢次每人消費約$120,价錢合理再安哥第2次幫襯係我個食遍全港九朋友b day,咪带佢黎食好野咁啱有個$380象拔蚌刺身推介,咁超值梗係要叫比壽星女食,好新鮮,老闆仲好細心比左鍋豬肚鷄湯比我地灼下d內臟,good我地都叫番招牌推介,個壽星女讚不絕囗話冇介紹錯食到鬼咁happy生日自然有壽包提供la,我地11個人坐vip房每人約$180第3次去天氣凉可以打邊
第3次去天氣凉可以打邊爐了,叫個豬肚鷄鍋有碟本地新鮮肥牛和菜送,超值打邊爐d配料新鮮,不錯,2人去撑枱腳都係每人$150
今次係第4次有兩個新出要推介:咖喱粉絲蟹煲,超正精髓係d蟹汁滲哂入粉絲度,d蟹多糕不在話下la係蟹fans必定要去試
鳳翼球,正正正,非筆墨可以形容,本人推介之一
最後係想讚下d待應幾有禮貌,老闆熱情平易近人,d推介一流,野食ok兼服務態度良好,做食客先食得開心架嘛
3-4人每位平均$160,超值之選,各位食家不妨一試