2008-03-19 2 浏览
上星期同男朋友去呢度食飯,其實呢次已經係第2次食,兩次嚟都係食佢哋出名嘅意大利"軟飯",我哋叫咗元貝黑松露菌茄醬飯同白汁大磨菇蟹肉飯再加個凱撒沙律,首先沙律唔太新鮮,d麵包粒又細! 而d飯個份量就少咗d,唔好話男仔,連我都覺得唔夠.大磨菇都有幾片,蟹肉就唔多,不過預咗.個汁就幾好食,幾開胃!而另一個元貝黑松露菌飯就唔係幾好,個茄醬d味好怪.除此之外個餐飲都麻麻,男朋友話奶茶奶味好重,我嗰杯檸茶完全無味....服務方面,我唔係好明點解成日都要安排人客坐出面,仲有嘢都未嚟就無啦啦攞張單過嚟問我哋係咪埋單! 唔該下次攪清楚d先啦!有d嘢食就嚟得幾快,但係有d又好似漏單咁!同埋價錢都幾貴,下次真係要諗諗先!