2017-06-26 242 浏览
原本去到兆萬樓下,已經好多人係到SELL放題,跟住咪試下上黎OPENRICE睇下食評邊間多人食邊間正啲啦,咁就中左伏。有讚有彈,首先讚下先啦。服務態度唔錯,舉手啲侍應都會好快過黎同埋好有禮貌,仲有如果有啲野食係賣哂都會通知返聲,呢一點係唔錯。食物質素有好有壞,但百五蚊呢個價錢食放題仲想要幾高質素,如果唔太離譜我都接受得到。除左個海鮮鍋!大伏!得兩隻蟶子,同隻乜都冇既花蟹做裝飾,其他全部係菜!!另外特別要講既係上菜方面,食得放題就遇左會有漏單,但我想講,呢間既問題唔係漏單,而係上菜極之慢。我入座個陣就叫左個海鮮鍋,坐左四十分鐘都未黎,咁就問下啲侍應啦。佢又話張單仲係到整緊喎,咁咪等囉,廢時一陣再叫又黎左兩個就食唔哂啦。好啦等等等左成個鐘,終於黎喇,仲以為整左成粒鐘有幾巴閉,點知全部都係菜。食物選擇其實亦都唔多,比起兆萬其他既放題黎講。而且我入座既時候大概九點三十分到,想嗌甜品都已經冇左兩款。我見食評有咁多,又有咁多人話OK咁咪黎試囉,點知咁令我失望,真係要特登開個AC黎留返個食評。***但服務態度真係唔差,呢一方面真係要讚下
有讚有彈,首先讚下先啦。
食物選擇其實亦都唔多,比起兆萬其他既放題黎講。
而且我入座既時候大概九點三十分到,想嗌甜品都已經冇左兩款。
***但服務態度真係唔差,呢一方面真係要讚下
刺身
鹽燒大蝦