今晚行到遠一遠地方食, 好少會o黎呢度食, 因為要行一段好多吸引你注意, 又想去試ge地方,就係傢俬店!!!!行過o黎商場段路其實話遠唔遠, 但話近唔近, 行到商場重要o係宜家度行大半個舖頭先有得食!真係可以話" 又想玩, 又想食!"終於行到去餐廳, 搵位坐, 今晚好多人o黎食, 好彩唔駛等好耐位就有得坐,最後大家用左$131買左好多野食返o黎, 一個人去買都無問題, 因為佢有部車仔, 可以將o的野食放落車仔度推去自己ge坐位, 超方便!以下就係我地叫左食物呢個雞扒睇落個樣唔太好, 切落去重有o的難度, 好實, 但唔知點解食落口好彈牙, 正~!三個人食, 食到尾差少少食唔晒.....好彩到最尾無浪費到!o係呢度食, 最緊要食完後, 將所有碟, 所有食具放番去個架度, 因為呢度係要自己收拾番所有食具,食完後大滿足!!!

就係傢俬店!!!!

真係可以話" 又想玩, 又想食!"
最後大家用左$131買左好多野食返o黎,

以下就係我地叫左食物
好多呀!

望落去好乾, 但食落口一o的都唔乾~!
呢個扒好厚, 好味!

肉丸肉丸超好味, 最緊要加佢個果漿食!!!

呢個汁同o的粉超夾!

$8大大碟!
呢個波菜湯我覺得還可以

食完後大滿足!!!

好多呀!
望落去好乾, 但食落口一o的都唔乾~!
呢個扒好厚, 好味!
肉丸肉丸超好味, 最緊要加佢個果漿食!!!
呢個汁同o的粉超夾!
$8大大碟!