2021-10-06 41 浏览
好掛住泰國既流水蝦,屋企人話蝦蝦燒好味,就黎試下餐廳流水區每隔一定範圍會有「圍欄」分區,粗略估計多個過十八區唔洗擔心自己坐個度無蝦游過黎。坐正隔離隨時可以夾起D蝦黎食保證新鮮。除左蝦,仲有一系列海鮮:生蠔,貝殼類,螺,鮑魚.....我地坐最角落,距離自助區比較遠,拿野食好唔方便而且只比一個中Size鐵盤裝野,來來回回都行左好多轉.......我覺得蝦Size唔算大只,勝在有膏。海鮮要睇當日邊D比較新鮮,我去個日鮑魚唔錯,生蠔同東風螺就唔得啦。其他一般般。餐廳一開始就擺左一盒錫紙蒜蓉蝦係燒烤爐上面,賣相唔得,好難熟,又黑個人推介::羊架,牛仔骨,雞軟骨,牛肉粒,紫薯,菠蘿,Waffle,蒜蓉多士私心推介一個食法。拿個雲呢拿雪糕,係爐邊擺一陣,再燒一串Waffle,之後搽D雪糕上去,冰火兩重天,正同甜品店賣既有異曲同工之秒
好掛住泰國既流水蝦,屋企人話蝦蝦燒好味,就黎試下

唔洗擔心自己坐個度無蝦游過黎。坐正隔離隨時可以夾起D蝦黎食
保證新鮮。

甜品店賣既有異曲同工之秒