2021-01-26 1073 浏览
六點後不可以堂食關係,所以特別相約朋友中午去食燒肉😊,他是食肉獸🥩,我就喜歡食海鮮,所以決定食放題!行經旺角T.O.P 商場,見到呢間(八木橋日式燒肉)外觀好吸引,加上openrice訂座有買一送一優惠,當然要試試啦!店內套餐有多款,我地就訂咗~90分鐘(霞)燒肉放題$398(平日)一坐低店員就送上一份刺身拼盤,一份海鮮燒肉拼盤和西冷牛扒 👏👏,牛扒肉質鬆軟,牛味重,不錯😋!其他食物就可以電子落單,夠晒方便👍🏻!只係牛既種類就已經有很多,分別有(肩脊肉)(一口牛粒)(牛舌)(牛胸腹)(牛板腱),牛肉香滑,脂肪平均又夠肉汁,想要油脂豐富,入口即溶既完全有齊,連味道都有幾款,啱晒牛肉控既人去食😋😋!另有炸物和小食,炸物亦炸得脆卜卜又唔油膩,清酒煮蜆、牛油金菇等..選擇豐富。甜品亦有好多選擇,最好的是可以單件點,唔浪費之餘又可以食多D唔同款式😅😅!店員亦好有禮貌,不厭其煩地幫我攞咗幾轉,又會經常問我需唔需要換燒板,有鐵板和網燒!👍🏻👍🏻👍🏻