2023-09-26
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🌸 𝔹𝕣𝕦𝕟𝕔𝕙 𝔻𝕖𝕝𝕚𝕔𝕒𝕔𝕚𝕖𝕤 𝕠𝕗 𝕁𝕒𝕡𝕒𝕟𝕖𝕤𝕖 ℂ𝕒𝕗𝕖 @ 🌟 Mizu《👽食神大媽食BRUNCH》.💁♀️ 圖片展示美食為:Mizu Signature Yakitori Set HKD 188Grilled Mackerel Set HKD 148Cream Puff HKD 38.👽 大媽放假最鍾意就係去好味餐廳HEA住嘆個BRUNCH,今次翻兜呢間真正旺中帶靜、裝修簡潔有格調、主打日式串燒嘅居酒屋CAFE。.🍡 嚟呢度當然要試主打嘅「Mizu燒鳥定食」,BRUNCH限定供應嘅。定食包括五款燒烤串燒:雞翼、雞肉大蔥、秘制雞肉棒棒配蛋汁、冬菇、青椒。.🐟 另一款就試左「鹽燒鯖魚定食」,鯖魚非常大條,仲好厚身!肉質保持到鮮嫩,鹽燒嘅調味剛剛好,帶出鯖魚嘅鮮味。.🥗 定食全部配白飯、味噌湯、沙律,同可以自選飲品,我地呢就揀咗LATTE同橙汁,令成個套餐好豐富完整。.🥧 仲有啊見到有甜品,即刻叫左咗「忌廉泡芙」試下!好大個,大過拳頭!外皮好酥脆,內裡填滿香滑濃郁嘅奶油餡,仲有士多啤梨肉,滿滿嘅甜蜜滋味,為呢一餐畫上一個
💁♀️ 圖片展示美食為:
Grilled Mackerel Set HKD 148
Cream Puff HKD 38
Mizu Signature Yakitori Set
Mizu Signature Yakitori Set
Grilled Mackerel Set
Grilled Mackerel Set
🥧 仲有啊見到有甜品,即刻叫左咗「忌廉泡芙」試下!好大個,大過拳頭!外皮好酥脆,內裡填滿香滑濃郁嘅奶油餡,仲有士多啤梨肉,滿滿嘅甜蜜滋味,為呢一餐畫上一個完美句號。
Cream Puff
😌 想HEA住嘆美食,性價比都唔錯架,可以黎呢間有格調嘅居酒屋CAFE打下卡嘆下串燒精選。
📍 佐敦德興街3號地舖
📲 +(852)2321-2368