本身無得去日本有啲唔開心,但來到呢到都食到果種日本水準都算係唔話得。講真呢到果價錢真係唔算平架,但係都係果句啦,機票錢都加埋落去真係差唔多啦。佢呢到的服務都算幾好,侍應非常勤快,座左係到一陣飲咗2啖水,佢都已經同你加,仲要成日來睇下你有咩需要。侍應哥哥會介紹下佢地d食材同埋煮法果d,都幾專業喎,同埋佢會幫你諗咁多個人d野夠唔夠食。唔會叫得太多眼闊肚窄。咁就叫左個好似係明太子玉子燒咁嘅嘢,正正常常咁無話好特別。呢個燒牛舌比較好食嘅,最鐘意佢果種脆脆地果個口感。呢個食到條魚係新鮮之外其實都無咩特別好食,食完侍應哥哥會問你個魚頭攞來點煮咁(好似係)呢個就比較好食,唔太記得佢話點煮,但睇到都覺得佢好味同有料到。呢個又係非常好味,蟹蓋好濃,配麵包非常好食。呢個海膽夠新鮮,冇腥味,又係一流咁好食。其實可以叫得板都得,但都真係唔平好似成9xx最後如果你都有番d budget都不妨一試,因為新鮮直運成本都偏高,要番咁上下價錢都算正常。

咁就叫左個好似係明太子玉子燒咁嘅嘢,正正常常咁無話好特別。

呢個燒牛舌比較好食嘅,最鐘意佢果種脆脆地果個口感。

呢個又係非常好味,蟹蓋好濃,配麵包非常好食。