2008-07-16
今日同家姐去左mk既風月堂食,之前都食過幾次,各方面都okay,但今次我覺得應該要有d改善。~*食物>>家姐食什菜seafood(?)焗意粉,家姐話okay,幾好食,我食左佢一條蟹柳,都覺得okay,cheese幾多。~*我食既係什菜豬排烏冬,幾好食。~*另外要左個牛肉金菇卷,幾好食,不過我覺得個汁肥膩左少少,一個人食既話會好滯,share lei食既會好d。~*環境>>okay既......感覺係舒適為主,但okay多蚊滋仔,都幾討厭.......~*服務>>我係響最高個層,個度d waitress服務真係唔係太好.......講野好粗聲組氣,見到客人食完d野亦唔會主動收走食完既野,無笑容,亦都好唔主動,我見到一張枱叫左幾次,都無人理.....之前lei過幾次都唔係gum,今次好失望,我覺得今次唯一比較好既係一個負責跑餐(?)既女仔,佢係短短地頭髮,佢幾好,有笑容。但其他既真係唔係gum好。~*其實不嬲風月堂我都幾喜歡去,不過如果服務仲係gum既話,我唔suggest大家去,無謂食得唔太開心。~*
食物>>
我食既係什菜豬排烏冬,幾好食。~*
環境>>
服務>>