2010-02-01 8 浏览
同朋友搵餐廳吹水, 估唔到呢間都好正 ,唔嘈 ,傾到計又唔會趕住收你張台服務好好, d人做野好快手, order 完d野食都好快到我地叫咗 : 意大利油醋伴麵包 ---- 呢個係送既,麵包有少少暖,如果熱既就好好多 Caesar salad ----- OK ~ d 菜新鮮, 不過有條硬煙肉,唔係脆 香蒜羊仔柳 ----- 好食 ! d肉好滑好嫩, 我唔鍾意有骨, 所以無叫羊架 忌廉白酒煮蜆 ------ OK ~ 蜆新鮮 , 忌廉汁好味 , 但可以再濃d  肉眼扒 ---- 好味呀 ! 我地叫咗 5 成熟 , 好嫩,,,,,正 心太軟配合桃雪糕 ----- 好好味~ 朱古力味好濃.....正, 雪糕比多d就好啦, 好好味 香蕉拖肥批 ----- 正正正 ~ Cream 打得好滑 .......一定要食 飲品 ---- OK ~ 又靚又多款 8:00pm 前飲品 buy 1get 1 , 我地當然有order 啦

服務好好
, d人做野好快手, order 完d野食都好快到

我地叫咗 :

飲品 ---- OK ~ 又靚又多款