2019-05-31
今日同齊阿爸阿媽 一家三口食晚飯 嚟咗呢度食火鍋放題 一入到去佢哋嘅招待態度都好好 詳細咁介紹咗有咩可以食 可以揀外面有雪櫃飲品任拎 亦都有菜吧 可以拎菜你打邊爐淥 幾健康一開始我哋當然係例牌叫一大兜刺身 排列得好靚 食落好甜好新鮮 而且欣賞佢刺身冰得特別凍 食落好過癮呢度熟食炸物可以揀嘅範圍簡直係大到嚇死我 畀阿爸阿媽發現咗呢度有炸榴槤球 佢哋當然唔放過 好瘋癲咁嗌咗三次 亦都發現佢哋嘅質素好穩定 每一次都炸到入心 新鮮熱辣拎出嚟 佢哋食得好高興至於我嘅至愛就一定係芝麻雞翼 因為佢將個外皮炸得超級極度鬆脆 而個肉就好滑好滑 有肉汁標出嚟㗎 oh my god真係好正 講下嗰邊爐 有好多種肉可以畀我哋叫 估唔到嘅係 佢嘅肉片質素都兼顧得非常之好 全部脂肪分佈均勻 顏色鮮豔紅卜卜 好新鮮最後一個超吸引我嘅賣點就係佢勁多種甜品可以揀 佢每種都係細細兜咁唔會搞到一兩兜就食到飽死 可以試好多種 其中一個正正子嘅係芒果楊枝甘露 食楊枝甘露無數嘅我 都畀佢超級龍嘅芒果未打低 超正呀大佬
外面有雪櫃飲品任拎 亦都有菜吧 可以拎菜你打邊爐淥 幾健康
都畀佢超級龍嘅芒果未打低 超正呀大佬