2023-04-24 26 浏览
我同妹妹食飯就一定會比拼吓大家邊個叫嘅嘢食好味啲!所以今日呢又同屋企人一齊去新餐廳度食嘢😹呢間餐廳喺薄扶林嘅數碼港,我自己覺得唔算好近,但係幾值得一試🙌🏻今日主要講嘅呢就係兩款唔同嘅Pizza,兩個都係午市套餐,所以已經包含咗沙律或餐湯,好夠兩個人食㗎喇!(☞゚∀゚)☞瑪格麗塔薄餅(☞゚∀゚)☞野菌及巴馬火腿薄餅最後其實我哋都分唔出勝負!因為每一款都有其獨特嘅風味同口感。瑪格麗塔薄餅:係一款經典的意大利薄餅,味道簡潔而美味,香濃嘅番茄醬和濃郁嘅芝士完美融合,令人回味無窮。野菌及巴馬火腿薄餅:則係一個材料比較豐富嘅薄餅。野菌嘅香氣同巴馬火腿嘅鹹香味道相互融合,營造出一種豐富嘅層次感,令味道更加完美。✈️✰⋆。:゚・☽:゚・⋆。🌸⋆。:゚・☽:゚・⋆。✈️ ✰⋆。:゚・*☽:゚・⋆。 🌸總而言之,就係打和🙌🏻‼️兩款薄餅都非常好吃,瑪格麗塔薄餅簡潔而美味,而野菌及巴馬火腿薄餅則更豐富多層次。如果你喜歡清新簡潔的味道,咁瑪格麗塔薄餅係一個不錯嘅選擇;如果你喜歡口感豐富嘅味道,咁野菌及巴馬火腿薄餅會係你嘅不二之選。

(☞゚∀゚)☞瑪格麗塔薄餅
(☞゚∀゚)☞野菌及巴馬火腿薄餅

總而言之,就係打和🙌🏻‼️