2024-04-10
同一個食嘢比較腌尖嘅朋友食飯真係一個困難嚟嘅,好多嘢都想試,但係每樣嘢都想食少少,所以就會諗起去食串燒今次我哋就去咗中環 燒烤堂入到去環境都算乾淨企理, 侍應都好有禮貌會不停咁樣幫你收碟食物質素都算高,而且種類都有好多,例如菜都有差唔多成二十幾項嘅選擇,所以串燒唔一定淨係啱食肉獸㗎!鹽燒雞皮,簡直係冇得頂!個皮又薄又脆又冇乜脂肪,啱晒我呢啲成日需要keep fit嘅人 !川燒活蟶子, 價錢雖然比起其他串燒貴,但係食起嚟蟶子超級新鮮,鮮嫩又彈牙 , 有少少微辣而且加埋佢啲粉絲蒜蓉夠晒嘢味! 浜燒元貝,同蟶子一樣都係咁新鮮,但係呢一個係一用一個比較似鰻魚嘅汁甜甜地食落去好Juicy💕蔬菜方面,我覺得萵筍伴蟹膏真係好食! 萵筍又燒到啱啱好而且配上蟹膏嘅鹹香味, 令到平時比較少食菜嘅我都食咗兩嚿整體嚟講呢一間款式比較齊全又有肉又有海鮮又有菜,而且價錢都尚算可以,服務質素有幾好,都幾推介大家過嚟
今次我哋就去咗中環 燒烤堂
入到去環境都算乾淨企理, 侍應都好有禮貌會不停咁樣幫你收碟