2019-09-07
今日又嚟咗旺角食放題原來呢間至尊滿屋放題同御滿屋放題同一個集團㗎 望吓個Menu先 都係嗰d款啦 有刺身呀壽司呀熱食都好多款喎 一坐低就係咁揭menu睇有咩食 好興奮😆嘢飲方面我見其他食評有hoeegarden飲不過唔知點解今晚冇Apple cider不過都唔緊要啦Applecider都好鍾意飲嘅 呢度枱與枱之間距離唔算太窄都坐得舒服嘅一開始梗係要食刺身先啦 我每款都揀左少少 費事叫太多啦驚食唔晒 佢啲刺身啲冰鎮都真係好夠凍 同埋好厚切 我覺得最好食係甜蝦同埋帶子 帶子好新鮮好甜呀 甜蝦嘅肉質咬落去亦都好爽口 所以食完第一盤 再encore左多一次帶子嘢食上得都好快 太多嘢食有啲唔記得咗影相 揀啲我有影相嘅來講啦 熟食都有好多款選擇 呢個芝士焗蠔雖然唔係連埋個殻一齊上 不過上面嗰啲沙律醬配埋個蠔都幾好食喎 燒羊架最有驚喜!啱啱燒完出嚟仲熱辣辣同埋一啲羊蘇味都冇 佢仲表面落咗啲孜然粉 好有食緊譚仔土匪雞翼嘅感覺 炭燒牛柳粒蒜片配埋一齊好好食呀 果然係廚師推介之選 食得太多肉類都要叫番啲菜 佢個馬拉盞炒芥蘭炒得都幾好味喎 芥蘭好爽唔會太林 有菜食中和下都唔錯甜品就有幾款可以選擇 不過都係每
一坐低就係咁揭menu睇有咩食 好興奮😆
炭燒牛柳粒蒜片配埋一齊好好食呀 果然係廚師推介之選
甜品就有幾款可以選擇 不過都係每人一杯我當然就食咗movenpick嘅士多啤梨味啦 如果可以encore多幾杯就好啦
星期一至三晚市$208 + 1 有咁多野食仲可以食到8:30 性價比都幾高👍🏻