2017-07-07
今晚約咗朋友食晚餐,已經係第二次幫襯呢間餐廳,因為上次用餐後覺得唔錯,所以推介朋友過來食。夜晚七點左右就入坐,提早幾日訂咗位。今日朋友個仔都一齊去,坐低就有個短頭髮女仔侍應過來俾支螢光棒個小朋友,氹到個小朋友鬼咁開心,點咗幾樣嘢,個脆皮燒豬肘非食不可!層皮真係冇得頂!個pizza都係勁好食,個朋友讚不絕口!話想嗌多個添!其他幾樣嘢都算唔錯。最後講個甜品,個火焰雪山真係好好食,好耐冇食過咁好食既甜品,又大份!另外嗌咗個jumbo cake,真係超大份!我地6個人食兩份甜品都食唔曬!甜品水準比想像中高好多!另外,如果有朋友生日,係呢度dinner 真係好有feel,現場有樂隊献唱生日歌,超正!5個人加一個小朋友埋單$1400左右,用citibank credit card 減咗$400,好抵食!因為呢排做緊Citibank credit card 優惠!💳好耐冇試過咁愉快既晚餐,啲員工態度比出面啲餐廳好太多,回家途中朋友個仔話好鐘意支螢光棒,要多謝個姐姐,所以想係呢度同個短頭髮姐姐講聲多謝!