2023-07-31
呢晚同朋友來到食生日飯😋我們都高度評價!食物和服務質素都好好👍🏻.🌟 虎鐵二人套餐 $2880.➡️ 牛油果海蝦沙律沙律菜配柚子汁十分清新開胃前菜,仲有蝦、粟米、車厘茄、牛油果👍🏻.➡️蟹肉海膽松露溏心蛋賣相已經好吸睛,滿滿蟹肉海膽鮮味十足,同松露味道好夾,撈埋溏心蛋醬,幸福滋味🥰.➡️ 火焰黑松露汁煮帆立貝一團火焰🔥燒帆立貝so igable!帆立貝厚肉鮮味,配紫蘇花和柏葉一齊食,獨特香味,加上三文魚籽爆開口感,層次相當豐富!.➡️ 青森縣蝦夷鮑鮑魚好大件!爽口彈牙,四周蟹肉海苔醬包圍住,有三種食法,最鐘意醬汁連紅綠雞冠草和三文魚一齊食,口感最豐富!!.➡️ 法國藍龍蝦龍蝦上係日本玫瑰花🌹 好靚嘅擺盤!厚肉彈牙,配上龍蝦海膽汁好提鮮👍🏻.➡️ 日本熊本A5和牛厚燒和牛厚身有咬口滿滿的油膩感,配上粉紅色岩鹽和大大塊炸蒜正!伴碟仲有日本嘅千両茄子、南瓜同埋大咖菇.➡️ 香煎野菜.➡️刺身帶子豆腐鯛魚湯湯有帶子、龍蝦、大大磚豆腐,豆腐細滑,鮮味清甜.➡️ 黑松露三文魚籽海膽杯炒飯酒杯裝住好吸睛🤩黑松露炒飯上舖滿三文魚籽和海膽😋.➡️ 鐵板梳芙厘雪糕甜品係重點!預先同餐廳講慶生會為你準備特別的火焰效果!🔥我唔係
🌟 虎鐵二人套餐 $2880
➡️ 法國藍龍蝦
➡️ 日本熊本A5和牛厚燒
➡️ 香煎野菜
➡️刺身帶子豆腐鯛魚湯
湯有帶子、龍蝦、大大磚豆腐,豆腐細滑,鮮味清甜
➡️ 黑松露三文魚籽海膽杯炒飯
酒杯裝住好吸睛🤩黑松露炒飯上舖滿三文魚籽和海膽😋
➡️ 鐵板梳芙厘雪糕
甜品係重點!預先同餐廳講慶生會為你準備特別的火焰效果!🔥我唔係生日都睇到好high😂甜品疏乎厘空氣感十足,豆腐和芝麻雪糕綿滑好味🤤
店員貼心食物高質,食得開心🥳